3D printer kopen?

0

Het kopen van een 3D printer is in Nederland nog best lastig. Je kan niet even bij de Media Markt binnenlopen en vervolgens met een 3D printer onder je arm naar buiten lopen, en misschien wordt dit ook wel helemaal nooit het geval. Bovendien is een 3D printer zwaar dus online bestellen en de postbode je printer laten dragen in misschien wel veel makkelijker. Een 3D printer kopen doe je tot dusver gewoon online. Maar waar koop je een 3D printer precies? Dat vroegen wij van 3Dprinters.nl ons ook af en doken hierin.

Een 3D printer kopen

De meeste fabrikanten van 3D printers bieden hun producten aan op de website van het bedrijf. Neem bijvoorbeeld de Builder van 3Dprinter4u.nl, naast deze aanbieder zijn er nog veel meer bedrijven waar je een 3D printer kan kopen. Ook kan je een 3D printer kopen op Ebay of Amazon. Het enige dat eigenlijk ontbreekt is een goede Nederlandse webwinkel waar verschillende merken 3D printers te krijgen zijn.

3D printer kopen bij 3Dprinterstore

Vanaf vandaag kan je bij 3Dprinterstore.nl gemakkelijk en snel je 3D printer kopen. 3D printers van verschillende fabrikanten zijn verkrijgbaar, de merken die verkocht worden zijn merken als  Up, Felix Printers en Leapfrog (de laatste twee zijn Nederlandse fabrikanten). Het uitgekiende assortiment van de webshop is dusdanig van aard dat iedereen een geschikte 3D printer kan vinden. Middels een keuzehulp vindt de bezoeker een 3D printer die aan zijn wensen voldoet. De webshop biedt producten van hoge kwaliteit in verschillende prijsklassen, waarbij de goedkoopste 3D printer al voor minder dan €1000,00 beschikbaar is.

Het bestelproces van de webwinkel is erg eenvoudig, plaats je printer van jouw keuze eenvoudigweg in je winkelwagen en reken vervolgens eenvoudig af door geld over te schrijven naar de webwinkel met internetbankieren, iDeal of voor de Belgische gebruikers met Bankcontact. Tenzij anders vermeld heb je de 3D printer de volgende dag in huis.

3dprinterstore

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.